Retail

Siguranță în supermarketuri și în parcări extinse

Camere de supraveghere, unități de rețea audio, radare, senzori, cititoare, alături de alte echipamente din cele mai noi generații proiectate de Axis Communications și echipate cu softuri Milestone, sunt integrate în infrastructuri de securitate specializate pentru zona de retail.
  • Acționează asupra comportamentului suspicios
  • Detectează și previne furturile
  • Oferă un mediu sigur clienților și angajaților
  • Analizează obișnuința de consum

Soluții Inteligente

Într-un mediu fluid, cu amenințări multiple, companiile caută soluții flexibile, care să garanteze securitatea și prevenirea pierderilor, dar să permită, totodată, optimizarea spațiilor comerciale, pentru a le oferi clienților un mediu controlat și sigur și o experiență îmbunătățită. Prevenirea furtului, gestionarea traficului auto sau de persoane și permanenta monitorizare a vulnerabilităților sistemului se numără printre principalele noastre obiective în cazul acestui tip de infrastructuri, care sunt reînnoite periodic, pe măsură ce avansul tehnologic ne oferă noi echipamente și noi soluții inteligente de securitate.

Lanțuri mari de retail, cum ar fi Mega Image sau Penny Market sunt protejate de infrastructuri complexe de siguranță și securitate configurate de EA Systems folosind echipamente și aplicații Axis Communications.

Avantaj Competitiv

O infrastructură robustă și performantă în zona comerțului cu amănuntul nu reprezintă doar o modalitate de a evita pierderile, ci și un important instrument de organizare și eficientizare, prin urmare, asigură un  avantaj competitiv. Adaptate acestor obiective, echipamentele Axis Communications sunt prevăzute cu softuri de analiză a datelor, care transmit rapoarte și statistici cu privire la tipologia cumpărătorilor, orele de vârf, traseele vizitatorilor, timpul petrecut la raft și obișnuințele lor de consum. Datele sunt folosite de departamentele de marketing pentru optimizarea spațiului și a ofertei, astfel încât experiența oferită fiecărui client să fie cât mai plăcută.

Vrei sa afli mai multe detalii?