Logistică

Monitorizarea marilor obiective logistice

Folosind un mix software și hardware de vârf tehnologic, EA Systems și Axis Communications își folosesc capitalul comun de experiență și cunoaștere pentru a crea un mediu de lucru mai inteligent și mai sigur.
  • Previne accidentele de muncă
  • Detectează și alarmează incendii
  • Previne Furturile
  • Detectează Intruziuni

Adaptabilitate

Implementăm proiecte adaptate zonei de logistică, configurate atât pentru optimizarea fluxurilor de lucru, cât și pentru a proteja mărfurile și alte valori vulnerabile, care trebuie asigurate în fața riscurilor.

Schenker Logistics și Ursus Breweries sunt doar câteva dintre companiile de anvergură pentru care EA Systems a proiectat și construit rețele de siguranță și securitate, folosind echipamente și soluții Axis Communications.

Eficientizare

Pentru proiectele integrate implementate în perimetrele unor depozitele mari, precum cele deținute de Ursus Breweries sau de lanțul Mega-Image, soluțiile EA Systems includ configurații complexe de camere AXIS de 5-8-15 MP, echipamente care asigură imagini cu rezoluții mari, sunt capabile să redea cu un grad înalt de fidelitate detaliile și dispun de soft-uri de analiză a datelor, capabile să identifice persoanele și vehiculele care trec prin perimetrul monitorizat.

Camerele video, alături de cititoare, senzori de detecție, de sonorizare prin rețea sau sistemele performante de pontaj asigură și gestionarea corectă a fluxului de personal în incinte, oferind informații prețioase și statistici cu privire la eficiența muncii și la respectarea proceselor și protocoalelor de lucru.

Vrei sa afli mai multe detalii?